Mediokratiet (Bilde: NKP)
Ensidig valgdekning
09.09.2017
Valgsendinger, spesielt på NRK, preges av forutsigbar fokus på Erna og Jonas og hvem de må alliere seg med, ikke på politiske spørsmål, som forøvrig i alle reelle valgkampsendinger hele året, hver dag fra 2013 til idag.

1) Preges av forutsigbar fokus på Erna og Jonas og hvem de må alliere seg med, ikke på politiske spørsmål, som forøvrig i alle reelle valgkampsendinger hele året, hver dag fra 2013 til idag. Og NRK er alltid på plass for reklamere for at hun er overalt; Ole Torps og Høyres fokusering på «landsmor» viser seg i svake oppfølgingsspørsmål når hun fritt får hevde med tåkeprat at skattekutt til milliardærer fører til at alle får det bedre. Floskel og klisje-valgkamp.
2) Rigging: Seerne får konstant servert meningsmålinger som bevis på hva som er viktig. Dårlige målinger brukes titt og ofte som politisk argument.
3) Når krigspolitikk (unnskyld: forsvarspolitikk) og EØS`-markeds-diktat diskuteres, ser vi at programledere føler seg tvunget til å markere at kritiske røster enten er «ytterfløy-ekstreme» eller «mot ulv», mens de 2 hovedkombattanter helst vil snakke om annet: «Listhaugs retorikk». 
4) Kommentariatet passer på at ingen skal være i tvil om hva som er rett tolkning til enhver tid. Selv små antydninger av mulige norske krigsforbrytelser må ikke fram. Kanskje noen kan begynne å se en sammenheng mellom Natos krigsforbrytelser og masseflukten av fortvilete mennesker under miljø-kollaps? 
I motsetning til TV2 er et av de eldste partiene «radert» vekk i denne forutsigbare og ensrettete NRK-verden. Kommunismen er steindau for NRK, for der er de livredd for å ikke være «beste gutt i NATO-klassen»? Noen uventet kan kanskje skje i et valg NRK etter beste evne har prøvd å orkestrere.

Del


Opphavsrett tilhører NKP © 1998-2023
Bergens Arbeiderparti av NKP, Torborg Nedreaasgate 20, 5006 Bergen
Organisasjonsnr: 979 874 782
Telefon: 413 61 263 / 481 07 385
E-post: kontakt@bergenkommunist.no